Jag läste något sjukt förrut som jag tänkte ta upp lite. Det är nämligen så att forskaren har hittat systemet i hjärnan som reglerar vår sexualitet. Dom gjorde ett test på flugor, med hjälp av lite piller.
 
I ett experiment mixtrade forskarna med fruktflugorna och de kunde då se hur hanflugor som tidigare uppvaktat honor vände sina spröt mot andra hanar istället. Och hanar som tidigare sökt andra hanar nu vände sig mot honor.

Men det låter ju sjukt. För vem vill bli lebb eller bög frivilligt?  Detta ska nämligen funka på människor också. Men jag tycker forskarna ska komma på vettigare piller. Så man kan bekämpa canser eller aids tex.

Det är slöseri med tid att ändra på folks sexuella ställning. Men om man är homosexuell kan man ju äta det för att bli hetero igen. Så det kanske kan vara bra för det sättet, att hålla "kretsloppet". Men jag tycker ändå det verkar sjukt!
Dagens citat: "Kärlek är en trosbehandling, och den som har lite tro har också lite kärlek."

Tänkte bara säga att jag längtar till våran ett års dag imorgon :D:D:D
Ikväll ska jag och min älsklings kille köra lite på bideazy å förhoppningsvis vinna en auktion. Sedan ska vi senare på kvällen gå och på bio och se den nya filmen JUNO... Imorgon ska vi äta lunch hos Arvids föräldrar, sedan bowla lite under dagen. Därefter blir det middag på kina restaurnagen som jag tog up tidigare. Kommer bli så kul :)
Hoppas ni har haft en perfekt dag. För det har jag haft! Är med min älsklings kille just nu. Han spelar lite tvspel med min bror, därför beslöt jag mig för att blogga lite. Jag gjorde just bakgrunden till min nya desgin och min banner till hemsidan. Sen ska jag snart bli medlem på en blogg sida som visar hur populär ens blogg är.

Nu är det helg :D:D:D
Ljuva helg :) På söndag ska jag och Arvid fira våran ett års dag :) Den dagen blir lite speciell för mig och även han, eftersom det är vårat längsta förhållande hittills vilket är underbart. Ser fram emot många år till med dig, många liv till. Älskling man känner sig så lugn med dig vid sin sida! Du är allt jag vill ha plus lite mer!

Jag läser lite samtidigt på aftonbladet där det står:
" Ny studie: Därför kan gräl vara bra för hälsan

Att hålla tillbaka sina känslor i en kärleksrelation kan vara dåligt för hälsan.

Ett gott gräl kan däremot förlänga livet.

Det visar en ny studie från USA som följt ett antal amerikanska par i 17 års tid.

Enligt den nya studien riskerar de par som håller tillbaka sina upprörda känslor att leva kortare tid, än de par där minst en i relationen väljer att stå för sina känslor.

- När man blir ett par är en av huvuduppgifterna att försonas efter en konflikt, säger professor Ernest Harburg vid universitetet i Michigan till nyhetsbyrån AFP. "

Jag tycker det är tråkigt med bråk i förhållanden. Men när man verkligen känner sig bekväm i ett förhållande tycker jag man ska kunna lösa problemen även om det kan leda till bråk. Och inte bli så sur sen när det sker, efter ett gräl kan det avsluta nyttigt om man kan hantera det gott. Om man diskuterar och kommer framåt, än att bara skita i det. Det är som sagt bra för hälsan att få fram sina åsikter i ett förhållande så får man se vad man kan göra åt det. så alla som är rädda för att ta upp saker med er partner, gör det, var inte rädda.

image2

En annan grej man kan märka om förhållandets läge som jag också läste på aftonbladet var detta, som jag tyckte jag ville dela med mig av:


"Går du och din älskade tätt ihopslingrade under helgpromenaden? Gillar ni att beröra varandra med händer, höfter eller armar, även offentligt? Bra - i så fall har ni sannolikt också en varm och ömsint relation.

Kroppsspråket reflekterar mycket av vad vi känner och tänker. De flesta rörelser och gester som vi gör sker helt omedvetet - och de ljuger sällan. "


Det där kan faktiskt stämma lite, tror jag ;)

Snart är det ju alla hjärtansdag! Så jag tänkte även passa på och nämna lite tips på saker :

En klassisk chokladask
Ett skinande, städat hem
En sexleksak
En erotisk film
En parfym
En dag på tu man hand med din älskade
En dag på spa
En ros 
 
Hehe :P:P