Glömde säga hur det gick för min tvilling när hon tävlade i VM här i Hollywood! Hon kom etta i sin varieté-klass. Dessutom fick hon flera olika medaljer som betyder annat... en hur hon var på scenen/skådespeleri en annan var tex. vad de i juryn tror om hennes framtid i USA etc... Hon fick guld medaljen i allt! Fem guld medalj kammade hon hem! Dessutom tre medalj tavlor och en stjärna där det står "2008 Grand Champion of the World"...m.m

Coolt va? Tänk att det var min lilla tvilling själv. :)
GRATTIS IGEN! :) ZILLAH OCH TOTTE!

Var även superspännade att sitta där bland publiken och se allt live!!!!!!!

/En stolt tvilling :)
Hejsan svejsan!
Idag var jag på Magic Mountain med min bror, pojkvän och hans pappa! Det var jätteroligt med många attraktioner. Medans vi var på Magic Mountain så blev det jordbävning i downtown där bådas familjer befann sig... Fast vi kände inte något av jordbävningen.

Imorgon ska jag och min familj till en advokat, min familj funderar nämligen på att flytta hit till USA. Min pappa har alltid haft en dröm av att flytta hit. Nu när vi har varit här i en månad vill han inte åka tillbaka till Sverige längre... Själv så börjar jag också gilla USA lite mer än Sverige! Anledningen är nog att människorna i USA är så otoligt varma, trevliga och glada, dessutom finns det större framgång här i USA. Sen så är det stort och liviligt, det har jag börjat gilla, sen är vädret superbra också!

Skulle bli superlycklig om det skulle gå att flytta hit till USA och att även min pojkväns familj gör det. Eftersom de också funderar på det :)

Ha det så bra.
PS. Jag älskar dig Arvid.
Igår var vi på besök hemma hos arvids släkt... Det var Arvids mammas kusin som hade annordnat en trevlig kväll med många trevliga människor. Det var jättekul verkligen. Min familj åkte också med på besök, väl när vi var där så var det många olika personer, väldigt många man inte kände igen men fick lära känna... Arvids mammas kusin som vi var hos heter Ulla som är gift med en persisk man. Därför var mer en hälften av personerna Iranier där vilket var väldigt roligt för mina föräldrar! Sedan några Svenskar och någon Amerikan... Men eftersom vi nu är i USA, så kunde ju inte alla prata ett enda språk... så vi var tvungna att blanda språken, persiska, engelska och svenska för att kunna förstå varandra, vilket var nytt och spännande... När vi var där, och efter vi hade ätit den goda maten, uppträde min kära bästa tvilling :D(pojkväns syster) Som jag nu mera kallar henne för, därför att vi har rättså lika stil... Zillah med den kaxiga Totte! Det var bara så kul! Skratta typ hela tiden när hon uppträde. Spana in min coola tvillings hemsida: WWW.ZILLAHTOTTE.SEIdag bytte jag till ett nytt hotell i LA! Vi skulle egentiligen flytta till ett hotell i Beverly Hills, men tråkigt nog var alla hotellen fullbokade kring området där. Jag menar det, verkligen alla... eller så hade de bara för en natt, men vi ville ha för tre nätter! Men till slut hittade vi en bra hotell tycker jag.

Imorgon ska jag och min bror till Magic Mountain, vi har blivit bjudna av familjen Andrén :D Längtar till att träffa familjen och min bästa pojkvän! :)


Här över är en liten filmsnutt på dit vi ska i morgon :)

Glömde även säga att jag och arvid passerade 1 år & 6 mån igår vilket var väldigt roligt! I love you my sweetheart <3

Nu ska jag sova! Klockan är 23:13 här i USA :)

Hörs senare guys ;)

PS. Glöm inte att besöka min webbshop! WWW.YSN.SE