Whats up?

Var hos A idag och målade lite på hans hus :) Sedan kollade vi på några lost avsnitt, två st :) Imorgon ska jag snagga min lover :) ska bli kul, men har aldrig gjort det tidigare så... Men vi har en rakapparat som har olika lägen man kan ställa in den på, tur det. Efter det ska jag posta lite packet och därefter skaffa mig ett kontantkort som kan fungera utomlands också och fylla det. Ska ju till USA i övermorgon, LA.

LOST- Seriefilm

Jag har äntligen för typ en vecka sedan fått hem mina lost säsonger :D säsong ett, två och tre! Superkul tycker jag. Jag har faktiskt kollat på väldigt mycket lost den senaste tiden med min bror och med min pojkvän. Min pojkvän är nog den största lost fan;en ever. Det var pågrund av hans påfrestelse jag verkligen blev intresserad av att se vad det är för seriefilm! Lost går ju på tv i vanliga fall. Men just nu är det säsong pause. Efter sommarlovet börjar säsong fem! Jag har snart efter två avsnitt lyckats ta mig till säsong två! Har kollat många timmar på lost de senaste dagarna. Jag och min favoritkille kollade på ungefär 6 avsnitter idag om jag minns rätt. Men det är faktiskt spännande! Trodde inte det skulle vara så... men min älskling gjorde mig bara tvungen att vilja se. Så vad gör man, beställer hem alla säonger man får tag på. Förrutom säsong fyra som jag får fixa senare. Men jag har ettan , tvåan och trean i alla fall :) Tänker se säsong två lite med min älskling imorgon och på flygplanet till USA och kaske tillbaka om vi inte sett på allt. :) Sedan ska jag se på säsong tre och fyra när jag kommer tillbaka från USA med min älskling :) Sedan börjar säsong fem på tv. Är så glad att min sötnos älskar lost så mycket. <3 Älskar att se det med dig då älskling för man ser på dig hur mycket du gillar det!Vad roligt vi hade det älskling, och vad mysigt det var att vara med dig :) som vanligt. Hoppas du tyckte detsamma. Imorgon ska vi se på fler avsnitt och jag ska hjälpa dig att måla ditt hus :) kommer bli kul. Men du sa att det är jobbigt och att man typ får kramp. Men men, det här kommer gå bra tillsammans. Det vet jag ;) <3 !

Massor av pussar till min bästis och min kärlek Arvid.

Ysn bloggen lades ner idag. Vi ska öppna en ny snart igen, en proffisionell som även kommer att finnas på www.ysn.se !
Men men, och toppen kommer vi att ta senare också inte just nu, kom vi fram till.

Idag såg jag på sista avsnittet av Tila Tequila på MTV, när de hade diskussion. Det var kul. Jag såg dock de sista avsnitten av Tila Tequila på MTV, så jag såg inte alla deltagarna. Men jag tror mycket att Bobby är rätt för Tila!! De ser så söta ut tillsammans också!Sov gott.