1. Jag är målmedveten, envis och älskar utmaningar.
2. Jag har med min familj bilat genom europa till Iran.
3. Jag har blivit inlåst i skolan med min pojkvän och tillsammans har vi hoppat ut genom fönstret.
4. Jag tycker det är skitkul att plugga när  jag sätter mig ner och kommer igång. Dessutom är det ännu roligare när man har prov på det man pluggat på, är spännande och kul.
5. Jag älskar skräpmat!
6. Jag vill gå upp mer i vikt.
7. Jag tycker att killar som bara tänker på sex är jätteomogna.
8. Jag vill alltid ha kontroll på det mesta och koll på allt.
9. Jag vill alltid vara bäst i det jag ger mig in i, annars känns det onödigt.
10. Jag är en väldigt dålig förlorare och kan bli nere om jag inte vinner. Förlorar jag tycker jag att det är slöseri med tid, jag ser det inte som något jag kan lära mig av.
11. Jag blir bara nöjd om jag får MVG i skolan.
12. Jag vill bli Advokat eller Psykolog. Men drömjobbet är att jobba med modeller och kändisar.
13. Efter två jobb jag har haft och varit anställd på har jag kommit fram till att jag vill vara chef själv och ha eget företag i framtiden, advokatbyrå eller psykologställe. (Mc donalds, telefonförsäljare)
14. De två jobb jag varit anställd på har jag bara kunnat jobba i högst en månad, mer kunde jag inte tåla.
15. På båda jobben jag har haft har jag blivit lurad på min månadslön. Seanst blev jag lurad på 14 h, då jag åkte till restaurang chefen och skällde ut de.
16. Film serier jag följer är The Hills samt LOST.
17. Jag tycker att jag själv är tjatig.
18. Skulle jag vinna 10 miljoner hade jag flyttat till USA direkt och köpt en lyxvilla, därefter skulle jag köpa ett hus till mina föräldrar. Åkt till ett fattigt land och köpt presenter till massor av fattiga barn.
19. Vill jag att saker ska förändras så ska det fan i mig göra det, sker det ingen förändring kommer personen i fråga få det väldigt jobbigt.
20. Jag älskar att ge fina presenter till männiksor när det är jul, eller födelsedagar... annars får jag lite dåligt samvete.

Tjena.

Idag har jag mesta dels pluggat och gjort klart filmanalysen i historian. Är ändå fett stolt över mig själv, kunde aldrig tro att jag kunde göra ett liknande arbete. Jag och min pojkvän såg filmen Da Vinci koden som var rätt svår att analysera...

Vi såg filmen en gång tillsammans sen var och en för sig... Andra gången anteckan jag flitigt så jag skulle förstå den bättre. Vilket fick mig att förstå saker på en mycket djupare nivå... När jag hade sett den en gång förstod jag verkligen ingenting. Jag var helt nere för det, förstod inte varför jag inte fatta något.

Jag bad min kille flera gånger att vi borde plugga och göra denna filmanalys tillsammans med det ville han absolut inte och sa att jag lika gärna kunde välja en annan film och göra den själv. Igår när jag var hemma hos honom plugga vi kanske en kvart på detta. Alltså kom vi inte alls långt!! Sen fick jag i uppgift att göra hela filmanalysen idag själv. Visst, jag gör den gärna... men jag vill verkligen inte göra den till någon som inte uppskattar mitt jobb. Skulle kännas mycket bättre om han kunde säga: "Bra Yegane! Jag visste att du kunde klara detta."


Fliströja, med svart tjockt snöre
Skinn tjol
Strumpbyxor och knä höga strumpor