Idag är det Idol! Det är verkligen mitt favorit program :D Så jag längtar väldigt mycket tills det börjar.. Den börjar ju snart :) Nu ska jag nog fixa naglarna lite tills det snart börjar :) Skriver kanske senare... ska plugga historia på kvällen sen.
Puss å kram

Jag har massor av längtan till flera saker i mitt kommande liv, även drömmar som många har. Men jag tänkte specialisera mig på mina längtan i detta inlägg.

Jag längtar väldigt mycket över att träffa min farbror i Danmark, det ska bli jättekul att åka till honom och fira jul ihop. En annan längtan är skolbalen. Gud vad jag har tänkt på den, jag och min pojkvän ska vara hetaste paret. sen har jag ju fler, studenten kommer bli skönt att ta... dock blir det jobbigt med vad man verkligen ska välja och studera vidare som. Eftersom jag älskar min pojkvän så oerhört mycket längtar jag efter den dagen vi kommer förlova oss.... jag längtar till att resa runt med min pojkvän och flytta ihop och massa mer saker.

Detta är rättså stora händelser jag tagit upp men det finns ju självklart mindre också händelser också, men det kommer fram lite då och då. Så där har ni min längtar lista. :D

Puss & Kram
En liten, gullig handväska, Brighton designer inspirerad. Vackert rosa Jacquard tyg och konstläder i mörkbrunt.

Detaljer

· konstläder - Jacquard tyg

· metalldetaljer i silvermetall 

· 1 huvudinnerfack med zipper

· 1 öppen innerficka

· 1 zipper innerficka

· 1 mobilfack

· 2 handtag - 18 cm

• storlek B25 H20 D10 cm

Kostar: 349 kr


http://www.bagsandfashion.com/handvaska-0116-petite-rose-p-1290.html