Idag hade jag filosofi prov! Det gick rättså bra. Jag frågade om läraren kunde rätta provet samma dag :) det gjorde han och jag fick MVG-! Dock hatar jag alla - och + Fett störande. När man får VG+! Det är ju irriterande, varför kunde man inte klara hela vägen! Eller MVG -! Vad är det där minus tecknet för något. Felet enligt min lärare var att jag inte hade skrivit in ett enda ord. Så på grund av att jag glömde nämna det ordet blev det minus. Men men, det är ändå ett gott första intryck och ett onödigt slarvfel tycker jag. :) Och framförallt onödigt att jag fick minus för det lilla.

Ha det super. Längtar till Idol börjar :)
/Yegane

Alltså kolla vad söta dockor! De ser helt äkta ut. Jag vill ha en docka :P Fett söt dendär lillen är i handen... döör alltså. Såg en brittisk dokumentär om reborn dockor så jag sökte lite på google om de. Kolla bara vilka söta bilder. Man får fram jättemånga bilder. I den brittiska dokumänt handlade det dels om en ung mamma som gjorde reborn dockor. Folk beställde dockor av henne och gav en bild på hur låtsas bäbisen skulle se ut. Fett roligt det skulle vara om man kunde ta och ge en sådan i present till någon, med då den personen när han/hon var liten. Men jag vet inte vart man beställer reborn dockor... Sedan om det är efter önskemål skulle det ju gå på flera flera flera tusen kronor! Men kolla vad söta bilder nedan i alla fall. De har bäbis hy och kan andas och röra sig å så... :)

På aftonbladet stod det. " När paret Beckham i helgen lanserade sina nya parfymer passade Victoria på att lansera en annan uppseendeväckande trend. Höga klackar - utan klackar. Enligt experterna är de både dyra och farliga. De kostar cirka 22 000 kronor och med det kan man också få en sned rygg, enligt experterna.

- Det här är inte bra för vare sig rygg eller fot, säger brittiske fotspecialisten

STOR DISS!!!