Nu är jag hemma från skivan! Det var jätteroligt. Jag och min alskling var danskung/drottning på golvet. Lägger ut bilder under veckan. Sovgott!

Hej!
Jag hittade min klänning på internet, som jag köpte för en månad sedan till studentskivan!
Så här ser den ut :)

Kärlek: Idag har jag varit tillsammans med min pojkvän i 2 år och 3 månader. Det är världens bääästa förhållande och jag har ALDRIG tänkt att det inte är rätt detta. Hela förhållandet har alltid känts rätt! Även i svåra situationer, även situationer då man haft det mindre bra. För innerst inne har man haft det där ljuset i förhållandet i sitt hjärta. Jag tycker min pojkvän är BÄST, tråkigt för er andra att jag valt den bästa killen i världen före er. Men så tänker väl de flesta. Men endå denna kille är helt speciell... Han fattar ALLT! I början var jag jätterädd över vad han skulle tycka om evt. kulturkrockar i förhållandet, men det gick bara bra, han bryr sig inte om dom. I början av förhållandet var min pojkvän lite överdrivet snäll, om man får säga så... men nu är han normalt snäll som man sucktas efter honom hela tiden. Jag dör för hans leende, det är nog det finaste med honom, eller nej, ögonen... ALLT! Personlighet, utseendet... han är så jäkla charmig. Inte charmig genom att säga att han tycker om mig, utan charmig på ett extremt roligt sätt, på ett ironsikt sätt... Detta gör att jag alltid skrattar i hans sällskap. Är man nere över något gör han så man glömmer det nästa sekund. Är jag arg över min älskling över något, försvinner det rätt fort för han är så charmig och god så man kan inte vara sur på honom. Ja, jag kan sitta här och skriva massa positiva saker om min käraste. Han är min BÄSTIS. Vill alltid leva med honom.

Skola: Nu på onsdag ska jag hålla i en dans lektion på min motion och hälsa kurs. Gick en snabb kurs på fem gånger för denna lektion. Det är viktigt att den blir bra, eftersom att jag tror mitt betyg kommer hänga mycket på det. Det är viktigt för mig att jag får det högsta betyget i denna kurs då det är 200 poäng. Jag har inte riktigt ansträngt mig de två åren jag haft kursen, däremot har jag kört hårt sista halvåret specielt. Varit närvaro på vare lektion och varit med i alla frivilliga pass som läraren haft på gymmet. Men innerst inne tycker jag det är ganska tråkigt! Men jag låtsas älska det :P Men men... Får hoppas på det bästa på onsdag. Tror faktiskt det kommer bli kul. Ska lära ut en enkel streetdance till de. Med en uppvärmningsdans, styrketräning till en låt, den riktiga dansen och streching. Jag har en timme på mig.

På torsdag har vi även möss påtagning i skolan vilket ska bli spännande! Lärarna ska tydligen hålla lite tal å sådant, sen blir det lite sång, som jag hörde. Så får se hur det blir på torsdag klockan tre.

Fest: Nu på onsdag kväll blir det studentskiva, vilket jag sett fram emot, komer bli väldigt roligt. Jag köpte min klänning för över en månad sedan. Den är supersnygg! Kommer ta en bild på min outfit i övermorgon kanske! Annars kommer väl bilder upp från festen i efterhand. Temat är MUSIK. Jag ska "klä ut mig" till beyonce/mig själv. I vanliga fall är det typiskt yegane stil :P Men Beyonce brukar också ha liknande plagg på sig. Hela klänningen är gjord av palieter, svarta/silvriga.