Hejsan kära läsare!

Ni har väl inte missat att ag kom in Stockholms Universitet! Blev ju intagen i fredags... Var reserv 19 och redan efter tre dagar (de började 26 augusti) ringde de mig och sa att jag har en plats i stockholms Universitet om jag är intresserad, så jag tackade ja direkt. Blev dock lite chockad över att det gick så fort att komma fram som reserv.

Från början var jag mer intresserad av att plugga i Örebros Universiet, men jag är ändå glad över att ag hade Stockholms Universitet som första hand. Enda anledningen till att böra på Örebros Universiet var att flytta hemifrån. Men nackdelarna var ju att va i från familj och pojkvän. Sen var det ganska jobbigt att åka fram och tillbaka under den korta tiden jag bodde  Örebro (2 veckor)... Så ag blev ganska glad av att få plugga i hemstaden igen. Jag var nog mer intresserad av äventyr där i Örebro... Men men... det får vänta... Får flytta hemifrån när jag pluggat klart, (3,5år) om 4 år! Då är jag nog lite mer mogen också, var inte så jättemogen till att flytta hemifrån märkte jag, även om det skulle göra så att jag växer som person. Men men... det kommer komma tider i livet då man längtar tillbaka till att bara få bo hos sina föräldrar igen... Och det är inte så många år kvar tills jag faktiskt flyttar hemifrån.

Imorgon ska jag gå och skriva in mig på Stockholms Universitet, då kommer ag få alla upgifter, typ schema och massa saker... Ska bli intressant... Kanske åker in till universitetet också och kickar in med pappa en stund. Har ju inte kollat in där alls. Vet inte ens var aulan ligger, vart jag ska vara någonstans, vilka salar som tillhör bivande socionomer... Men får väl all information imorgon... Ska åka in till studentcentrum imorgon och få svar på allt. Sen i övermorgon klockan tio börjar jag.

Ha det så bra så lääääääänge.
Puss & Kram
/Yegane

Tjaba!

Idag var jag på älvsjömässan... Stod och hjälpte till min pojkväns familj. Hans syster ska nämligen sälja in sina leksaksapor in till företag. Så det var som ett företagsmässa... Det området vi befann oss på var det massor med leksaker.. det fanns massor av roliga leksaker :) hehe.. kände mig som ett litet barn igen :) Sedan fanns det lite andra saker också på mässan.

Efter en heldag kom jag hem helt slut :P Somnade direkt, sov i ca 2,5timme...
Här nedan följer några bilder som vi tog precis i början av dagen. Den sista bilden togs ungefär vid stägning, efter flera timmars jobb, då såg man lite sliten ut :P


En bild precis i början när vi kom 09:30.. En taggad pojkvän och Peter :)


Zillah och Totte bordet...


Suddig bild, men det är en bild på massor av leksaker... :P


Jag gick då in i på leksaksmontern mitt emot och fann en rit tavla att leka lite med.. skrev till "Zillah & Totte" och ett hjärta under "Hej".. hehe :PJag och Peter...Visst matchar min tshirt snyggt aporna på väggen :)


Jag och mitt snygga kort jag var så stolt att ha runt halsen :)


Suddig när bild av mitt kort jag hade runt halsen :)


Älskade deras monter, var så snyggt med alla apor på vägen :)


Massor av Totte godis stod framme på bordet, mmmmmmm :)


En sliten Yegane vid stägningen :P :) vid ca 18:00 :)

Nu ska jag lägga ut dessa bilder på FACEBOOK också hehe :)
Hare så braaaaaaaa.
Puss

Tja!
Tänkte säga lite snabbt att jag nu kommer plugga på Stockholms Universitet.. de ringde igår och sa att jag kommit in.. Var ju reserv 19. Men från tisdag klockan tio börjar jag på Stockholms Universitet. Redan igår så ringde de och jag och min pappa åkte direkt efter till Örebro och tömde och sa upp min studentlägenhet.. Så jag var jättetrött igår.. 
Bloggar mer senare.
/Yegane