Tja!

Idag har jag och pappa varit i stan och även ätit å gått på bio. Vi skulle egentligen kolla på bio klockan 17:40, men biljetterna blev precis slutsålda. Så vi väntade till nästa som skulle börja 20:30. Under tiden gick vi runt i stan och åt även mat. Köpte två mascaror och en rouge :) Jag och pappa såg filmen 2012, det var väldigt coola scener, men tycker att det var väldigt utdraget, var ju trots allt 2 timmar & 38 min... Sen var det väldigt lik filmen "The day after tomarrow"...

Imorgon kanske jag och pappa ska till Ikea och kolla lite möbler till mitt rum å min brors... Vi behöver skåp/hyllor till våra rum.

Men men, ska snart ta ett varmt bad, sen ska jag försöka lägga mig lite tidigare inatt, och kanske gå upp lite tidigare imorgon. Men bara kanske, svårt å hålla sådant när man är helt yr av trötthet på morgonen.

/Yegane

Idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i 2 år & 11 månader :) Det känns jättebra och han är hur rätt som helst för mig. Han är perfekt och helt underbar, helt enkelt bäst! Om en månad har vi varit tillsammans i 3 år, helt sjukt vad tiden kan gå fort.

Älskar min goa pojkvän!


Kollar på Anna Ankas jul, det är intressant, gillar faktiskt hennes åsikter! Håller med det mesta hon säger! Ska kolla på Anna Ankas jul i två timmar till, sen ska jag se på Robinson! Kanske spelar in resten av Anna Ankas jul... det är ju repris på alla hennes julavsnitt nu :)

Idag åkte mamma och min bror till Iran också, så nu är de där!

Pluggade i natt till halv sex på morgonen, började ett, sociologi är sjukt svårt! Så jag vaknade runt fyra idag, la mig halv nio på morgonen...

Ha det så bra.
Yegane