Då kan natten börja, som har blivit mitt andra liv kan man säga. Det är hemskt jobbigt, ska man få en djup sömnproblen nu? :( Jag vaknar ju hundra gånger per natt, men på sista tiden, kan ni ju se själva när jag uppdaterat min blogg senast... det är riktigt sena tider. Speciellt senaste tiden... Men jag har faktiskt ingen lust just nu att ändra min livsstil, även om jag är missnöjd med de sena nätterna. Men jag gör ju faktisiskt lite nytta ändå, under de sena nätterna då jag läser! Ska göra det inatt också... blir ganska deprimerad av tanken :( Allt känns som plugg nu för tiden... Sover med plugg, vaknar med skola å plugg... Hela jullovet kommer jag ha massa plugg :( Men kan ju läsa i tre timmar kanske, till tre tiden på morgonen... för måste vakna klockan åtta, då jag börjar nio. Ska ha lektion på Frescati, vilket vi inte brukar ha lektioner på, men spännande blir det, hoppas bara jag inte är allt för trött, de där föreläsningarna är ju så otroligt tråkiga också.

Om en månad kommer min vackra pojkvän börja på universitetet det känns spännande och kul att han också börjar faktiskt. Blir kul å höra hur hans studentliv kommer att se ut. Min älskling kommer plugga till Civilekonom på Stockholms Universitet från 20 Januari, en 4 årig utbildning!

Min utbildning är 3,5 år, men snart är det bara 3 år kvar :D Om en månad blir det ny termin, den 18 Januari! Längtar om 1,5 år då vi kommer att ha praktik i 4 månader!!!!! :D Kommer bli så kul! Efter jag blivit socionom, ska jag jobba på ett ställe med personer som har problem, lite som kurator... Måste jobba i två år, därefter måste jag gå på en egen terapi tror jag, efter det ska jag söka till Psykoteraupeut steg 1, vilket är ytterliggare två år studier... Så blir man psykoterapeut! Det vill jag verkligen bli, men det är väldigt svårt att komma in :( Men ska söka varje termin å hoppas på att jag kommer in någon gång :( De tar typ bara in 1000pers på två ställen i hela sverige :(

Men men... nu ska jag äta något, å läsa i sängen!
Bye 

1 kommentarer

Alice

16 Dec 2009 16:25

Fyfan för sömnproblem!

Fin blogg btw. ^^

Kommentera

Publiceras ej