Jag tycker min pojkvän är hur cool som helst! Han är min förebild min idol. Han är bäst. Han är än så snäll, omtänksam och ödmjuk kille, och jäkligt smart. Vilket jag gillar hos honom. Han är så himla vacker också, jag bara smälter av hans leende och ögon samt halsen, hehe, lite udda men den är god, sedan hans lilla näsa och öron, ja allt hos honom.

Jag vill vara med han dygnet runt. Min pojkvän är smartare än mig, och kan mycket mer än mig, därför ser jag så otroligt mycket upp till honom. Som tex. ídag, jag har pluggat på univeristetet i ett halv år, och nu pluggar jag sociologi, som jag tycker är ganska svårt med bland annat Karl Marx... jag bad min pojkvän läsa ett par sidor och han fattar allt, han kan dessutom mycket mer utöver det som står i boken, så imorgon ska han hjälpa mig med min första fråga på hemtentan. Tycker det är coolt att ha en pojkvän som kan så mycket! Har liksom pluggat på universitetet ett halv år, och kommit in i tänkandet lite kan man säga. Sedan frågar jag älskling om hjälp och han fattar direkt den tunga texten och kommer med flera exempel.  Dessutom har han inte varit med på någon föreläsning heller. 

Jag vill verkligen inte utnyttja min älskling på hans proffsiga kunskap, men eftersom att jag inte fattar något så är det väl lättare om han hjälper mig med det. Han är mitt hjärta och gör alltid jobbiga dagar till mycket lättare, jag önskar jag någogång kan hjälpa honom, men han är mycket bättre än mig på allt, så han klara allt så bra själv.

En annan sak jag tycker är coolt med honom är att han kan få mig att ändra på åsikter... Jag är en väldigt bestämd person i båtten, men allt som min smarta pojkvän säger, kommer han med så otroligt bra argument så man bara fryser på, man kan inte argumentera emot honom för han kommer alltid på något nytt som är ännu bättre. Allt låter så himla klart när han är för något och det låter så säkert. Så man kan inte låta bli att inte lita på det han säger. Som tex. när han argumentera för vaccin mot svininfluensan, jag var helt emot det vaccinet från början, sen argumenterar han om den och får mig dessutom på han sida som gör att jag till och med två veckor innan honom går å vaccinerar mig, det är coolt.

Saknar honom!

Kommentera

Publiceras ej