Kan inte somna så har kollat runt lite i min blogg... det är faktiskt väldigt intressant att se vad man har gjort... bloggen är en rolig minne. Men måste säga att jag innan var duktig på att blogg(Kolla tex. denna seriösa inlägg http://yegane.blogg.se/2008/december/pluggskolan-vad-ar-effektivt.html#comment), nu bloggar jag knappt... har inte orken och känns som om det inte är så intressant liv jag har under denna period av mitt liv då jag går på universitetet och det mesta handlar om plugg... :P Men om några år kommer ju det också vara intressant, i alla fall för mig.

Tiden går verkligen fort! Snart har jag gått en termin på universitetet... Har bara en kurs kvar, nämligen sociologi... vet inte riktigt vad det är :P hehe... men men, börjar den kursen nu på fredag, och har den över jullovet... vi har en inlämningsuppg. på det ämnet som är 6hp (tror jag)......

Min söta pojkvän börjar på universitetet i januari... :) Ska bli kul och mycket spännande å se hur han har sin miljö och hur han tycker och upplever universitetet, gemfört med den dåliga gymnasieskolan vi gick på. Det är verkligen storskillnad. Men egentlien inte så stor skillnad... den enda skillnaden är att man ska vara duktig läsare, sen får man ju inte glömma att det bara är ett ämne i taget man läser.

Ser ni nu blev det plugg snack.. men men... ska nog fortsätta läsa vidare i min blogg... kan inte sova.

Kommentera

Publiceras ej