Tja!

Idag har varit en segdag :( Vill verkligen gå till unversitetet idag på föreläsningen men var så fruktansvärt trött så jag hoppade över den! Senare under kvällan åkte jag till Täby med mamma och klippte bort mitt långa hår... Älskar långt hår men det blev lite tråkigt utan att ha någon speciell frisyr... det var bara rakt liksom. Men nu är det uppklipp! :D Klippte bort ca 10 cm tror jag av längden... sen klippte vi upp håret och jag skaffade snelugg... vilket var ett bra tag sedan... Typ tre år sedan sist... Men jag är faktiskt väldigt nöjd! Hade tröttnat på m in förra frisyr, även om jag gillade mitt långa fina hår :D Dessutom var hon som klippte mig trevlig, vi pratade om allt möjligt där :) Paradise Hotel, mammas pojkar, Idol, vad vi ska göra under helgen/under kvällen, hennes jobb och utbildning, mitt blivande socionomyrke, betyg, universitet, ja massor! Hon var ju väldigt ung också, endast 22 år!

Den personen jag mest klickat med i klassen är också 22 år :D En väldigt trevlig tjej från Katrineholm :) Jag pratar med alla i klassen för alla är verkligen väldigt mogna, vilket jag LOOOOOOOOOOOOVE! Äntligen liksom! Gymnasiet var ju alla så sjukt omogna och helt omålmedvetna (om man kan säga så)! Snittet på åldern i min klass skulle jag nog siga ligger på 25 år! Så det är ganska högt... Det är många som är runt 23+ och uppåt... den äldsta i klassen är 44år! Älskar blandningen av alla åldrar, det är något av det bästa i universitetet, man märker verkligen mogenhetsskillnaden... Det är jag och fyra till som är 90:or... De fyra umgås mest med varandra tillsammans med två 89:or tror jag. Men alla är verkligen supertrevliga och mogna och jag trivs verkligen i klassen. Det har inte rikigt blivit några grupperingar än i klassen, vilket är skönt... men det börjar bli lite små grupperingar... vilket inte är lika seriösa grupperingar som det var när man gick på gymnasiet. Skönt att man passerat den omogna tiden! Speciellt när jag gick på det gymnasiet jag gick på också.

Snart är det ju Jul också :D Får jullov på fredag! Avslutar den härliga fredagen med en dikussion om feminism, vilket jag inte riktigt ser fram emot för tycker det är lite svårt... Men det går ju alltid bra tillslut så jag vill inte stressa upp mig. Blir alltid jättestressad när en ny kurs börjar man får typ hundra böcker över sig som man ska läsa... Men denna kurs ska jag från början "pusta ut" och ta det lugnt, det går alltid bra i slutändan, men lite adrenalin måste man ha. Men men... Som sagt så är det jul snart.. 12 dagar kvar nu! Tänk vad tiden går fort alltså. På ett sätt är det skönt för det känns som om man kommer framåt i livet, på ett annat sätt är det ju faktiskt lite läskigt att det går så fort.

/Yegane

Kommentera

Publiceras ej