Jag måste säga att jag har en pojkvän som gör mig överlycklig!!! Jag blir så himla glad när jag är med honom eller pratar i telefon med honom! Han är den bästa vännen jag någonsin har haft och troligen kommer att ha. Han är så fin och perfekt! Vi har varit tillsammans i över två år men jag är fortfarande lika dödskär i den här killen. Ibland kan han vara en liten rackare som man blir irriterad på... Men vi blir alltid lika goda vänner igen, lika bra som om ingenting hänt. Så små tjaffs och bråk i vårt förhållande är onödigt. När jag är med min kille och det bara är vi och ingen annan njuter jag av livet MAXIMALT, något jag faktiskt inte tidigare har tänkt på. Bara jag ser honom eller pratar med honom får jag en känsla av att han är min andra halva. Jag älskar allt han gör, allt! Han är så fin och jag är galet kär!
På Gratismode ska man samla poäng och dessa poäng kan man lösa in mot presentkort.
Denna sida är bästa gratis sidan enligt mig!

Hos gratismode får du 50 poäng om du värvar en aktiv vän (100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 20 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg. Samt massor fler enkla saker du kan göra för poängen.

Presentkortet kan du lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet.
Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.

Blir du medlem via mig, får du 50 poäng direkt. Klicka här för att bli medlem: Gratismode 50p

Hejsan!
Idag hade jag en alldeles fantastisk alla hjärtans dag! Jag och min älskling gick nämligen på bio och såg mammut och därefter på en japansk restaurang med god mat. Men jag tänkte tipsa er om en bra film jag inte sett på länge- nämligen Mammut.

Den var väldigt sorglig och väldigt bra! Det var väldigt länge sedan jag fälde en tår för en bra film. Denna film var otroligt sorglig, men fångade ens hjärtat väldigt bra. Flera gångeer var man nära på att fälla en tår, pga. hur livet egentligen ser ut för vissa. Till slut kom tåren, och det var filmen värd. Otroligt bra film, dock väldigt sorglig som sagt.

Handlar om ett unga paret Ellen och Leo och deras åttaåriga dotter Jackie, de bor i en lyxvåning i New York . Leo är skapare av en framgångsrik spelsajt på nätet och har ramlat in i en värld av pengar och stora beslut. Ellen är kirurg och jobbar med att rädda liv. Båda föräldrarna äruppslukade av sina arbeten, och dottern Jackie umgås mest med familjens filippinska barnflicka Gloria, något som får Ellen att börja tvivla på sina livsval. När Leo åker på en affärsresa till Thailandpåbörjas ett förlopp som får dramatiska följder för alla inblandade.

Sov gott!
Yegane

Ps. Tack världens bästa kille för en fantastisk alla hjärtans dag!