Idag gick jag och min babyboy, till stan. Det var trevlans... vi letade efter en student kostym till honom och hittade en också. Kul! Sedan är det bara våra student skor som fattas nu då, får bli shopping på måndag igen.

Vi kollade även på Stockholms  Marathon och heja lite på de som tog täten, samtidigt åt vi mjukglass i den varma solen. Det var trevligt.

Därefter så målade vi älsklingens och hans familjs stacket, det är superkul! Älskar att måla, men hatar alla myggor som attackerar än. Ska nog måla imorgon också! Det måste ju se fint ut till hans studentmottagning nu på fredag.

Nu vet jag inte vad jag ska göra.
Bye bye

Tjenis!

Kom precis hem från dans audition... men shit vad svårt det var, okej inte jättesvårt, men svårt i alla fall, brukar liksom tycka att dans är så grymt lätt men denna gången var det lite svårt. Var på audition för dansskolan Lasse Kühlers... men det som egentligen gjorde det hela svårt för mig var att jag valde att gå på audition för dansstilen Jazz, helt motsats min dans stil... min e liksom street och breakdance... men de hade inte det när jag sökte så då fick det bli Jazz... Jazz måste man vara så perfekt hela tiden, raka armar, raka ben, perfekt snurr etc. Det är så balett liknande och det känns som om jag inte är mig själv i den stilen av dans... Men streetdance är det motsatta, då ska man vara slapp och hängig. Det gillar jag!!! Men juryn visste att jag och en annan kille ville ha street egentligen... Jag sökte till dansskolan för skojsskull, ville bara se om jag kommer in! Det är ju så extremt dyrt liksom, och dessutom kommer jag ju inte bo kvar i sthlm efter höst då jag ska plugga på Örebros universitet. Men jag skulle tycka det ändå var kul om man kom in på en sådan grym dansskola, sveriges bästa. Svaret från intagningen kommer jag få runt 12 juni. Spännande, men som sagt så kommer jag inte börjar där även om jag kommer in, testa bara för skojs skull :)

Avslutar blogg inlägget med två citat:

"Keep your friends close, keep your enemise closer"
 - The Hills.

"Den viktigaste relationen du har i ditt liv är den relationen med dig själv, eftersom att du alltid kommer leva med dig sjäv" - The City
 

Nu måste jag plugga persiska! Har sista lektionen imorgon.
förresten, frågade om mitt natur och friluftslivs betyg idag, det ämnet jag var så nervös för... det gick hur bra som helst! Fick mvg, i år får jag alltså alla 13 ämnen mvg, proffsigt! :)  Men men, får hålla uppe graden på universitetet sen. Nu ska jag plugga persiska! ;)

/Yegane