Hejsan!

Idag pluggade jag heladagen kan man säga, blev ca 9 timmar psykologi... Har fortfarande mycket att lära till Onsdagen då provet är. Psykologi är ett väldigt svårt ämne tycker jag! Svarade på två övningsprov idag, det var sammanlaggt ca 12 frågor och jag svarade väldigt övergripande så det tog väldigt lång tid. Under hela dagen åt jag ingenting... Åt lunch/middag först när jag var klar med plugget vid halv tio tiden på kvällen... under de 9 timmarna drack jag bara en milkshake och två glas kaffelatte för att hålla mig vaken...Jag var faktiskt väldigt pígg under hela pluggtiden, samt är det fortfarande. Avslutatde pluggandet genom att skriva 17 instuderingsfrågor till mig själv... vissa av de är breda medan andra är detaljerade... insåg genom de två övningsproven att min lärare verkar gilla detaljer... jobbigt! Så jag ska fokusera lite mer på detaljer och begrepp... vilken normal lärare vill ha begrepp liksom, man vill ju ha helheten när det är ca 400 sidor läsning på tiden av ca två veckor..

Nackdelen med plugg är att all tid bara försvinner när man är klar :( Man önskar att dagen var mycket längre då... jag tycker dagarna är korta faktiskt. Dessutom så blir jag otroligt sällskapssjuk efter att ha pluggat eftersom jag varit isolerad med böckerna i flera timmar och helt osocial med omvärlden. Det är faktiskt väldigt jobbigt.

Imorgon ska jag försöka plugga lika många timmar och lika effektivt... hoppas att jag har denna energi jag hade idag till imorgon..Det är väldigt viktigt.

JAG ÄR SÅ STRESSAD :( så stressad, att jag mår dåligt :(

Nu ska jag vila huvudet ca en timme innan läggdags... är ändå hur pigg som helst!

Hörs senare.
/Yegane

1 kommentarer

kickan34

09 Dec 2009 05:24

mår dåligt.. kanske ska testa avslappning. typ lugn musik i sängen innan sovdags! ?! :O Kram

Kommentera

Publiceras ej