Tja bloggen!
Idag har jag och min suuuuuuupersnygga killa varit tillsammans i 2år och 8 månader. Det känns fantastiskt. Han är helt fantastiskt och jag skulle kunna gifta mig redan idag, så kär är jag i honom. Han ger mig en sådan energikick och får mig alltid att skratta. Senaste tiden har jag skrattat så mycket så jag får ont i käkarna hehe :P Och då får jag "strecha" käkarna enligt honom hehe... :P Han är så otroligt rolig, omtänksam, gosig. Sen så gymmar han typ varje dag så han har omvandlats till en storbjörn, så goooooo, vill krama honom nu. Han gör mig sååååå gllllllllllllllllad.

Idag var jag även på hans kusins dop, det var jättekul! Efter vi hade varit i kyrkan gick vi och åt lunch och tårta. Det var jättetrevligt, det var första gången jag var på ett dop.
   

Bild på Ludvigs tårta och en bild på Boel, Arvid, och jag. Hoppas min snygga pojkvän till björn inte blir sur av att jag la ut denna bild. Vill bara visa upp min goa kille som är så jäkla snygg!

Hörs senare.
/Yegan

Hejsan.
Idag umgicks jag med min prins och det var bääääst. Han skulle shoppa lite så vi var i stan.
Efter det bjöd jag min prins på middag på "Jimmys Steakhous" i Östermalm. Det var jättegott.. revbenspjäll med bakadpotatis. Det var en romantisk tidig middag med tända ljus...

Fotograf: Min supersnygga pojkvän <3

Jag älskar min pojkvän alltså. Jag är så kääääääääääääääääär.
På söndag har vi varit tillsammans i 2 år & 8 månader. :)
Han är bäst, min bästis och mitt guld.
Puss på min kille