Träning:
Har gått på mkt prommenad de senaste tre dagarna. Det är bra det, måset bränna lite fett till Beach 2010! Tror att jag ska simma lite med mamma också under veckan, de bra träning... sen har jag ju ingen dans då det är påsklov...

Kärlek:
Senare under kvällen träffade jag................... MIN ÄLSKLING! ÅÅÅÅÅÅÅååå vad mycket energi man får av den killen, han är helt underbar och riktigt rolig att umgås med. Ska träffa honom igen nästa helg, han har tenta på fredag så jag får inte "störa", vill ju att han ska plugga och att det ska gå riktigt bra för honom som det alltid gör för min begåvade pojkvän :) Sen nästa helg som vi träffas kommer det bli shopping :D och andra roligheter.

Skola:
På torsdag får jag min hemtenta som jag måste göra för denna kurs som jag läser, sociologi, men som tur är, är inte denna sociologi kurs lika jobbig som förra jag läste, språket är lite lättare att förstå. Kommer ha tre veckor på mig att skriva tentan! Sen är det ju massor av litteratur jag även måste hinna läsa innan jag börjar skriva.

Om en vecka får jag även svaret på min kära juridiktenta som jag skrev i 5 timmar, det kändes ju som om det gick superbra, men man vet aldrig med det. Juridik är i alla fall mitt favorit ämne, sjukt intressant.

Fest:
Måste skärpa mig lite, borde gå till en sådan där pub vi har i skolan där de flesta klasskamrater går till... har aldrig varit på någon sådan trots att det är ganska många också.

Vänner:
Min kära bästis har ju fått sin goa son William nu, så hon är ju lite upptagen med honom. Men får ta åå hälsa på henne snart igen. Sen så är min klasskompis som är så trevlig utomlands hos sin pojkvän nu och hälsar på henne, roligt för henne!

Kommentera

Publiceras ej