Tänkte därför tillägna detta inlägg till världens bästa kille som är helt fantastisk. Vi har nu varit tillsammans i över tre år och allt är helt perfekt. Vi har kul, älskar varandra mest, har ett tryggt och stabilt förhållande, litar på varandra till 110%, njuter av varandras närvaro, respekterar varadandra, tar inte varandra för givet, har fantastiska minnen, har massor vi ser fram emot att göra tillsammans, bråkar typ aldrig, vi stöttar varandra i allt och finns alltid där för varandra, dessutom så är vi bästa vänner... 

Jag längtar till att likt vårt stabila förhållande bygga ett stabbilt liv med dig, med massor av glädje, minnen och roliga äventyr. Du är den personen jag inte kan tänka mig leva utan, tanken är mycket främmande för mig. Trots kulturkrockar och upp och ned gångar i förhållandet har vårt förhållande bara blivit starkare och starkare. Jag skulle vilja beskriva de tre år jag haft med dig kortfattat med några meningar.

1 året- Ett år med otroligt starka känslor, samtigt lite otryggt då allt var nytt... Kulturkrockarna var mycket starka i början vilket jag tyckte var jättejobbigt. Speciellt under sommarlovet. Men kärleken var trots svårigheterna helt fantastisk och värt att kämpa för. Så fantastisk kille som du är. Kommer ihåg att vi hade ett litet ställe vi brukade träffas på nära mitt hem lite snabbt vissa stunder så inte min pappa inte skulle misstänka något. Det stället låg mitt emellan där jag bor och norra torg, vid en lekplats, där fanns en bänk och under det trädet brukade vi träffas då och då under svåra perioder när vi ville träffas men det inte riktigt gick. Under detta året ville vi även gravera in våra namn i ett träd, vi var därför uppmärksamma över att finna ett "bra" träd. Vi fann ett träd som vi började kalla för "döda trädet" som ligger vid sätraängsstranden. Men efter ett tag gillade vi inte namnet på det trädet så det blev helt enkelt inte av. Kanske borde göra det nu?

2 året- Detta året var rena drama året i vårt förhållande. Förhållandet gick väldigt mycket upp och ner. Det var problem i skolan så väl psykiskt för mig. Men allt har sitt syfte. Under detta år kom mina föräldrar att även träffa din familj för första gången i USA och min pappa fick en gemensam vän genom er som han tycker om väldigt mycket, Houshang. Dessutom så var det ehlt fantstiskt att vi kunde träffas i USA utan att pappa motsatte sig detta. Det var ett roligt minne.

3 året- Ett fantastiskt och stabilt förhållande, nu har vi lärt oss vart vi har varandra och jag har speciellt lärt mig att man inte kommer någonstans av att tex. bråka. Dessutom är det supersvårt att vara sur på min älskling i mer än en halv timme. Så detta år har varit ett tryggt och skönt år. Kulturkrockarna är inte ens märkta nu. Nu börjar mina tankar gå mycket till framtiden, tankar som " snart flyttar vi ihop, har en utbildning båda två, reser runt", samt andra härliga minnen jag endast kan ha då jag är i ett tryggt och stabilt förhållande. Jag tror att år 2 gjorde oss starka som personer och både för förhållandet.
 Detta år borde vi gravera in våra namn på ett träd, med datum. Får bli under sommaren!

Det är tre på olika sätt fantastiska år. Vi har så sjukt många minnen också, så det inte är sant. Tänk att man kan få massor av minnen under bara en dag, men vi har varit tillsammans i över tre år så då kan ni ju räkna hur mycket minnen vi har. Jag älskar att ha ett sådant här tryggt och stabilt förhållande. Det är då jag trivs som bäst.. okej visst jag har märkt under de här tre åren att jag är en jävligt svartsjuk flickvän. Men det är inte så konstigt när han är helt perfekt, inte konstigt att man är rädd att förlora honom. Älskar honom över allting annat här på jorden. Han är verkligen allt i mitt liv. Den absolut finaste killen man kan tänka sig. I love you, snygging!

2 kommentarer

AMO MASOUD

14 Feb 2010 13:32

salam khili mamnon az e mailat va ma ham in roz ra be to va dostat tabrik migoeim ,albate man va betina 12 sal ast ke hamdigar ra mishnasim ma dar 14 feb 1998 ashna shodim va dar 14 feb 2000 ezdevaj kardim baraye hamin ast ke 14 feb 10 salgarde ezdevaj mibashad roze khobi dashte bashi salam be hamegi beresan .......bossssssssssssssssshttp://aldi.medion.com/md98160/dk/?refPage=aldi agar mikhasti bebini pc man chetor ast be in click konAMO MASOUD

14 Feb 2010 13:33

salam khili mamnon az e mailat va ma ham in roz ra be to va dostat tabrik migoeim ,albate man va betina 12 sal ast ke hamdigar ra mishnasim ma dar 14 feb 1998 ashna shodim va dar 14 feb 2000 ezdevaj kardim baraye hamin ast ke 14 feb 10 salgarde ezdevaj mibashad roze khobi dashte bashi salam be hamegi beresan .......bossssssssssssssssshttp://aldi.medion.com/md98160/dk/?refPage=aldi agar mikhasti bebini pc man chetor ast be in click konKommentera

Publiceras ej