Klockan har passerat tolv slaget och jag och min pojkvän har nu varit tillsammans i 3 år och det känns helt underbart! Vi pratade om detta idag och han sa: Vi kanske borde planera för 7 års dagen när tiden går så fort :P Så en semester är planerad. hehe... :P Det passar så fint för då är vi också klara med studierna båda två :D Men det är lite kul för vi vet inte ens riktigt vad vi ska göra under våran tre års dag än :P Men något kul och underbart hittar vi på. Vi båda har skolan på morgonen, jag slutar tolv min prins slutar två. Så efter det ska vi ses och mysa. Har även beställt en cool present till min pojkvän som jag kan lägga upp en bild på lite senare.

Tycker det är helt fantastiskt att vara tillsammans med den killen jag är tillsammans med, han är solen i mitt liv, han är mitt allt. Han finns verkligen alltid där för än och är alltid så himla underbar. Han är även världens hetaste. Jag äslkar denna kille obeskrivligt mycket från djupet av mitt hjärta, inget kan skilja oss åt min prins du är det bästa som har hänt mig.

I love you <3

Oj, vad länge sedan det var jag uppdaterade. Man har helt enkelt fullt upp på univeristetet, på ett sätt är det bra på ett annat sätt är det jobbigt :( Det är bra att tiden går fort, då känns det som om man blir utbildad fortare, men det som är jobbigt med att tiden går fort är att man inte hinner göra så mycket.

Lämnade under veckan in min sociologi tenta som var rena mardrömmen, det svåraste jag någonsin gjort, eller läst i hela mitt liv. Det var så sjukt ointressant också. Sociologi är verkligen inte mitt ämne. Jag hoppas bara att jag får godkänt, eller i alla fall någon slags komplettering om jag inte skulle klara av det, för det jag skrev var inte bra, men ändå gjorde jag mitt bästa. Det var väldigt svårt, förstod inte ens språket i boken, satt med tre olika ordböcker. Kändes som om jag läste ett annat språk!

I måndags började jag en ny kurs, juridik, det är mycket intressantare ska jag säga er! Men som sagt så är det heller inget enkelt ämne, men så mycket intressantare. Juridik ska jag läsa till slutet av mars, så det kommer bli min längsta kurs hittills. Sen kommer man få göra en saltenta på 5 h. Ser inte fram emot det. Men men, känns som att allt är bättre en sociologi.

Ska läsa lite juridik idag, ca 50 sidor, läste 50 igår... Egentligen behöver man inte läsa så mycket som jag gör... det är typ ca 25 sidor man ska läsa men eftersom jag tycker juridiken är intressant ska jag läsa ut hela boken på ca 100 sidor. Konstigt va? :P Ofta jag läse frivilligt. Just nu läser jag om, mänskliga rättigheter!

Vi hörs någon gång i framtiden igen :)
/Yegane
Min prins åkte till Egyptien i söndags och kommer hem denna söndag. Saknar honom :( Han är min lilla guldklimp! Idag så fixade jag hans tre böcker han ska ha till skolan nästa vecka. Han ska ju börja plugga till civilekonom nu :) Så min snygging har fyra år framför sig. Men han är ju så otroligt smart så det kommer gå hur bra som helst för honom. Det är jag helt säker på! :D

Idag har jag inte pluggat något även om jag borde ha gjort det. :( Funderar på att plugga två timmar innan jag ska sova! Bra att få lite gjort i alla fall för imorgon ska jag ha grupparbete hela dagen och nästa vecka måste hemtentan postas :( Tycker den är så sjukt svår :( Så under helgen måste jag läsa mycket! Har ca 110 sidor att ta mig ordentligt i genom.

Men men, då är det bara att böra plugga i två timmar nu.
Ha det bra.
/Yegane