Oj, vad länge sedan det var jag uppdaterade. Man har helt enkelt fullt upp på univeristetet, på ett sätt är det bra på ett annat sätt är det jobbigt :( Det är bra att tiden går fort, då känns det som om man blir utbildad fortare, men det som är jobbigt med att tiden går fort är att man inte hinner göra så mycket.

Lämnade under veckan in min sociologi tenta som var rena mardrömmen, det svåraste jag någonsin gjort, eller läst i hela mitt liv. Det var så sjukt ointressant också. Sociologi är verkligen inte mitt ämne. Jag hoppas bara att jag får godkänt, eller i alla fall någon slags komplettering om jag inte skulle klara av det, för det jag skrev var inte bra, men ändå gjorde jag mitt bästa. Det var väldigt svårt, förstod inte ens språket i boken, satt med tre olika ordböcker. Kändes som om jag läste ett annat språk!

I måndags började jag en ny kurs, juridik, det är mycket intressantare ska jag säga er! Men som sagt så är det heller inget enkelt ämne, men så mycket intressantare. Juridik ska jag läsa till slutet av mars, så det kommer bli min längsta kurs hittills. Sen kommer man få göra en saltenta på 5 h. Ser inte fram emot det. Men men, känns som att allt är bättre en sociologi.

Ska läsa lite juridik idag, ca 50 sidor, läste 50 igår... Egentligen behöver man inte läsa så mycket som jag gör... det är typ ca 25 sidor man ska läsa men eftersom jag tycker juridiken är intressant ska jag läsa ut hela boken på ca 100 sidor. Konstigt va? :P Ofta jag läse frivilligt. Just nu läser jag om, mänskliga rättigheter!

Vi hörs någon gång i framtiden igen :)
/Yegane

3 kommentarer

Linda

25 Jan 2010 17:58

Hej ledsen att säga detta, men jag har burit på det under ett tag nu och har mått ganska dåligt över det. Förra påsklovet när arvid var i kläppen så hade vi sex, jag var bara tvungen att säga det. Hoppas du kan förlåta honomMvh Linda

Blom & Hilton

26 Jan 2010 17:53

Wuho lets sell our soul to fashion!

Yegane

02 Feb 2010 00:12

Haha komisk du är "Linda", jag tror dig verkligenINTE! :D

Kommentera

Publiceras ej