Tjena! Tog å åt en halvt äcklig kyckling soppa för en timme sedan, har börjat tröttna på mina favorit smaker :( å då känns de inte så goda! Men men, snart börjar fotbollen ;) Bracilien och Nordkorea, älskar VM tider :) det kan man inte riktigt tro om mig. Tycker att spela fotboll är den tråkigaste sporten som finns men att se är den roligaste sporten, efter dans! Idag bär jag skulle på mitt Core pass åkte jag förbi trafikskola och köpte deras bokpaket, så det är bara att börja plugga på teorin... Har ju 2,5 månad på mig att fixa körkortet. För övrigt gick Core passet bra, men shit vad jobbigt det var, helt sjukt, men det var ju min första gång så det är inte så konstigt. På torsdag blir det BodyPump och på fredag Spinning ;)

Hejsan, idag börjar en ny vecka, och vågen visar 56,6 kg, vägde för en vecka sedan 59,5 kg. Har alltså gått ner 2,9 kg, känns lite lite tycker jag, hade varit nöjd med 3,5kg... det betyder att jag måste ner 4 kg, denna vecka om jag vill nå mitt mål, men det tippar till en vecka till... men ska som sagt börja träna idag, det blir Core- mage/ryggpass i 30 min, ska vara där lite innan så jag kan värma upp i en kvart...Då går jag ner mer förhopnningsvis :P

Ska snart göra min frukost, vaknade sent idag :P för en timme sedan... Men jag är inte sugen på varken vanilj eller choklad idag :/ Det tippar ändå åt choklas milkshake...men inte alls sugen på det idag. Igår slarvade jag ocks med vattendrickandet, blev nog bara runt 1 liter som jag drack, eller kanske mindre... Inte bra. Måste dricka mycket idag.

Nu har jag ett gymkort för gruppträningar, bra! Kommer träna två-tre ggr i veckan, känns bra. Plus simmning två gånger i veckan, det borde hålla än smal, eller hålla vikten efter dieten... men ska kolla vad de har imorgon, så kanske jag börjar träna redan imorgon.