Tja!

Fick komplettering på min förra kurs såg jag idag när jag fick tillbaka min tenta... Jobbigt... men satt och gjorde den i några timmar nu och maila in den. HATAR rester så jag vill bli av med dom lika snabbt som jag får dom. Det var min första rest på universtetet. Hoppas att den blir godkänd nu, skrev den ganska snabbt och slarvigt för att bara bli av med den, har ju en annan tenta att tänka på! Fick min tenta i socialpolitiken i fredags och den verkar jättesvårt :( Går inte alls bra. :( Men men, får göra mitt bästa och se hur långt det räcker.

Ni vet mina dyra bantningspiller... har under en dag gått ner ett kilo! BRA BRA BRA, MEN!!!! Har mått skit.... ständigt varit yr, typ som att man är åksjuk... samt känt mig ständigt nervös... och kände lite hjärtklappning idag också... tog tabletterna i ca 1,5-2 dagar... tog sammanlagt 12 tabletter under dessa två dagar... har inte ätit för middagen än, vilket jag inte kommer göra...

Läste på kostexperten.se om bantningspillrena och då står det:

Rådfråga läkare innan användning om du eller någon i din familj har eller har haft värmeslag, hjärtproblem, högt blodtryck, återkommande huvudvärk, blödarsjuka, depression eller andra psykiska problem, svårighet att urinera, förstorad prostata, eller epilepsi.

De med fet stil är det som finns i familjen och släkten!!!  Kusinen har böldarsjuka, pappa och farfar har hjärtproblem och högt blodtryck, jag har depression och tar antidepresiva läkemedel... Vidare står det på kostexperten.se:

Rådfråga läkare innan användning om medicinska problem föreligger.

Avbryt användning och konsultera läkare omedelbart om du i samband med intag av intag av produkten upplever nervositet, sömnlöshet, hjärtklappning, ökat blodtryck, yrsel, huvudvärk, andfåddhet, eller andra liknande symptom. Felaktig användning kan vara farligt för hälsan.

De med fet stil är det som jag upplevt ständigt i två dagar... mest starkt från igår kväll och hjärtklappningen började jag känna idag!

Blir så himla irriterad gick i alla fall ner ett ca ett kilo, men shit vad dåligt jag mått.  

Tjena!
Länge sedan man skrev något seriöst här. Om två veckor ungefär får jag sommarlov, kan inte inse det riktigt... Tiden har varit spännande under första året på universitetet, det är verkligen inget att jämföra med gymnasiet. Men jag har lärt mig sjukt mycket och varit nervös efter varje kurs för att hoppas klara kursen... I övermorgon får jag min hemtenta, sista tentan för terminen... Därefter har jag 2,5 år kvar att plugga, men jag kommer deffinitivt villja plugga vidare efter socionomexamen. Om ett år har jag praktik, måste börja tänka från redan nu vad jag ska praktisera som, känner att valet känns viktigt för mig... Jag vill efter att jag pluggar klart och fått min socionomexamen plugga som det till en början kanske något år, sedan utbilda mig till något annat... Jag är inte helt nöjd med socionomprogrammet, trots att jag tycker det är en intressant utbildning och man lär sig mycket intressant... men samtidigt har jag inte fått någon WOW känsla, är osäker, men har ju bara pluggat ett år så det har väl inte blivit någon fördjupning i yrket direkt. Är jätteintresserad av Juridik faktiskt, men jag vill ändå ha en internationell utbildning.... men två utbildningar vill jag ha... i första hand ska jag ju vidare utbilda mig till psykoterput, då måste jag ha 2 års erfarenhet och 3 år till plugg sedan.. sen gäller det ju att komma in. Men jag är inte bara nöjd med socionomexamen, jobbigt att jag alltid ska ha så höga krav på mig själv, känns som om jag måste vara proffessor för att bli nöjd :( Plugg sätter mycket krav på mig men ändå så vill jag plugga, de konstigt... aja nog om detta....

Imorgon fyller min bror 17 år så jag håller på och funderar ut något som jag kan köpa till honom under dagen... Det är svårt... funderade på något presentkort på något matställe men jag vet inte, känns tråkigt... Får ta det imorgon på morgonen det dära... Ska nog söka runt lite nu på internet vad en socionom kan vidare utbilda sig till...

Aja, kul inlägg, handlar bara om plugg, men men... så ser mitt liv ut just nu.