Ni vet mina dyra bantningspiller... har under en dag gått ner ett kilo! BRA BRA BRA, MEN!!!! Har mått skit.... ständigt varit yr, typ som att man är åksjuk... samt känt mig ständigt nervös... och kände lite hjärtklappning idag också... tog tabletterna i ca 1,5-2 dagar... tog sammanlagt 12 tabletter under dessa två dagar... har inte ätit för middagen än, vilket jag inte kommer göra...

Läste på kostexperten.se om bantningspillrena och då står det:

Rådfråga läkare innan användning om du eller någon i din familj har eller har haft värmeslag, hjärtproblem, högt blodtryck, återkommande huvudvärk, blödarsjuka, depression eller andra psykiska problem, svårighet att urinera, förstorad prostata, eller epilepsi.

De med fet stil är det som finns i familjen och släkten!!!  Kusinen har böldarsjuka, pappa och farfar har hjärtproblem och högt blodtryck, jag har depression och tar antidepresiva läkemedel... Vidare står det på kostexperten.se:

Rådfråga läkare innan användning om medicinska problem föreligger.

Avbryt användning och konsultera läkare omedelbart om du i samband med intag av intag av produkten upplever nervositet, sömnlöshet, hjärtklappning, ökat blodtryck, yrsel, huvudvärk, andfåddhet, eller andra liknande symptom. Felaktig användning kan vara farligt för hälsan.

De med fet stil är det som jag upplevt ständigt i två dagar... mest starkt från igår kväll och hjärtklappningen började jag känna idag!

Blir så himla irriterad gick i alla fall ner ett ca ett kilo, men shit vad dåligt jag mått.  

Kommentera

Publiceras ej