Jag har länge funderat på att flytta hemifrån! Det skulle vara väldigt skönt att få göra det man vill göra helt enkelt. Att inte ha någon förällder som står och klagar på en vad som är rätt och vad som är fel. Men problemet är ekonomin. Jag är fortfarande student och går ut det här året. Så jag kommer inte riktigt ha tid till att jobba när det är sista året och så... Men jag tog upp detta med min kära pojkvän och han sa direkt att han kan hjälpa till... efter ett litet tag börja det verka som om han också ville flytta in. :) Han är så gullig! Så nu har vi bestämt oss för att flytta ihop. Men vi håller på att jobbar på ekonomin och tänker ut lite hur man ska tjäna pengar etc. Sedan när vi går ut trean så ska vi troligtvis vara klar med planeringen och börja leta efter boende. Gud vad jag längtar! Har ni några tips på hur man kan tjäna snabba pengar är det välkommet! :)

Nu ska jag sova! Börjar bli sent.

5 kommentarer

Maria

30 Aug 2008 21:02

Hej! tack för din kommentar! Vad bra att du håller på att bli frisk, måste kännas jätte skönt. Faktiskt helt ärligt så har jag ätit medicin nu också mot depression i ungefär ett halv år..

ha det så bra!

The Cat

02 Sep 2008 12:21

Jag flyttade ihop med min pojkvän nu i somras. Det innebär att jag bytade stad, och gymnasie. Jag går liksom du sista året, och jag håller på att söka extraknäck.

Sara

02 Sep 2008 20:01

restaurangjobb som servitris brukar va superlätt att få jobb som :)!

Emelie Talvis

02 Sep 2008 21:42

godnatt :)

The Cat

03 Sep 2008 15:09

extraknäck - extrajobb =)

Kommentera

Publiceras ej