Ledsen att jag inte skrivit på hela dagen! :(
Jag var hos min pojkvän hela dag och eftersom att han ogillar när jag bloggar blev det inte något! Jätteledsen!

image205
Den här fina kläningen är en av de kläderna som kommer säljas på min webbshop! Såg att den säljs för ca 900kr på tradera. Men jag kommer sälja den för tio gånger billigare! Så håll utkick! Många frågar mig frotfarande om mitt mäkesplagg inlägg. Som jag sa tidigare ni får vänta på att webbshopen kommer igång. Vi skickade in betalnings tjänsterna idag... Sedan har haft kontakt med Kina! Nu snackas det mer om hur mycket man ska köpa in till att börja med osv.

Mer info kommer senare!


Tänkte köpa en kjol, skjorta, läppglans och en jättefin scarf på HM:s sida, gör alla beställningar osv. Väljer hur jag vill betala sen när jag accepterar måste jag vara 18 år! Vilket jag har 1 månad kvar på. Extremt störrande faktiskt. Men här nere följer det jag skulle beställa...Får väl köpa det på annat sätt.
image206 image207 image208image209

Jag fixade en annan blogg igår! www.metrobloggen.se/yegane
Ta en titt där, men jag skriver samma saker på båda. Anledningen att jag bytte dit var mer att det stod att man får betalt.. Då man har 5000 besökare under en månad... Så tjänar man ett par hundra... så just nu kör jag lite med två bloggar samtigt... Om den andra blir populärare kanske jag byter. Men vi får se!

sov gott!

Kommentera

Publiceras ej