Jag har massor av längtan till flera saker i mitt kommande liv, även drömmar som många har. Men jag tänkte specialisera mig på mina längtan i detta inlägg.

Jag längtar väldigt mycket över att träffa min farbror i Danmark, det ska bli jättekul att åka till honom och fira jul ihop. En annan längtan är skolbalen. Gud vad jag har tänkt på den, jag och min pojkvän ska vara hetaste paret. sen har jag ju fler, studenten kommer bli skönt att ta... dock blir det jobbigt med vad man verkligen ska välja och studera vidare som. Eftersom jag älskar min pojkvän så oerhört mycket längtar jag efter den dagen vi kommer förlova oss.... jag längtar till att resa runt med min pojkvän och flytta ihop och massa mer saker.

Detta är rättså stora händelser jag tagit upp men det finns ju självklart mindre också händelser också, men det kommer fram lite då och då. Så där har ni min längtar lista. :D

Puss & Kram

2 kommentarer

Line

31 Oct 2008 17:46

Hejsan :) allt bra med dig? =)

jag undrar om du köper kläder på Gina tricot och H&M, för isf har jág ett väldigt bra tips! Genom att bli medlem på gratiskläder.se så får man presentkort på gina tricot eller H&M då man samlat ett antal poäng. Óch allt är helt gratis! =) Bli medlem här ->http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=98477 och du får 50 poäng att börja med :)

Jag själv är medlem där och tycker det är suveränt bra=)

Lycka till! =)

AMO MASOUD

01 Nov 2008 00:08

salam dobre

alan sms to ra gereftam va safe ra didam va dorost shode

Kommentera

Publiceras ej