Hejsan kära läsare!

Ni har väl inte missat att ag kom in Stockholms Universitet! Blev ju intagen i fredags... Var reserv 19 och redan efter tre dagar (de började 26 augusti) ringde de mig och sa att jag har en plats i stockholms Universitet om jag är intresserad, så jag tackade ja direkt. Blev dock lite chockad över att det gick så fort att komma fram som reserv.

Från början var jag mer intresserad av att plugga i Örebros Universiet, men jag är ändå glad över att ag hade Stockholms Universitet som första hand. Enda anledningen till att böra på Örebros Universiet var att flytta hemifrån. Men nackdelarna var ju att va i från familj och pojkvän. Sen var det ganska jobbigt att åka fram och tillbaka under den korta tiden jag bodde  Örebro (2 veckor)... Så ag blev ganska glad av att få plugga i hemstaden igen. Jag var nog mer intresserad av äventyr där i Örebro... Men men... det får vänta... Får flytta hemifrån när jag pluggat klart, (3,5år) om 4 år! Då är jag nog lite mer mogen också, var inte så jättemogen till att flytta hemifrån märkte jag, även om det skulle göra så att jag växer som person. Men men... det kommer komma tider i livet då man längtar tillbaka till att bara få bo hos sina föräldrar igen... Och det är inte så många år kvar tills jag faktiskt flyttar hemifrån.

Imorgon ska jag gå och skriva in mig på Stockholms Universitet, då kommer ag få alla upgifter, typ schema och massa saker... Ska bli intressant... Kanske åker in till universitetet också och kickar in med pappa en stund. Har ju inte kollat in där alls. Vet inte ens var aulan ligger, vart jag ska vara någonstans, vilka salar som tillhör bivande socionomer... Men får väl all information imorgon... Ska åka in till studentcentrum imorgon och få svar på allt. Sen i övermorgon klockan tio börjar jag.

Ha det så bra så lääääääänge.
Puss & Kram
/Yegane