Jag har alltid så svårt att somna på kvällarna :( Det är jättejobbigt! Börjar en ny kurs imorgon klockan 09:00 och måste gå upp 07:30, för tänkte posta ett paket innan... men jag kan inte sova och klockan är snart halv fem på morgonen...

Hade köpt en jättebra och dyr present till pappa men blev irriterad över att han underdagen kom hem och hade köpt exakt den. Öppetköpet är också över sen en vecka sen. KUL! Jag var så stolt över julklappen, så kommer pappa å förstör..Men jag tänker ändå posta tillbaka paketet imorgon innan skolan. Får se hur det blir sedan...Är ju lite orolig att det inte kommer gå. Men då får man ju acceptera läget.

Funderar på att sova nu i 3 timmar innan jag ska "upp"... men det går ju verkligen inte. Hatar att aldrig kunna sova som normalt folk. Är så avundsjuk på dessa människor som somnar vid 21:00-22:00 tiden, och vaknar superpigga på morgonen, tänk om man själv kunde vara så. Känns som om jag haft sömnproblem hela livet... tragiskt!

Å ena sidan så är det "bara" 3 timmar tills jag ska upp så man tänker att man kanske ska hålla sig uppe, å andra sidan så kommer jag nog vara väldigt trött om en timme tror jag. Dessutom är jag ju sjuk också :( Vilket inte är det smartaste... Egentligen borde jag stanna hemma från skolan, men vår sociologi kurs börjar nu på Onsdag, och de kul att vara med på introduktionen och se hur allt kommer vara uppbyggt, sen får man lite scheman å så för kursen... Kan ju vara med första timmen i alla fall.. Har lektion från 09:00-12:00!

Men men...
Nu ska jag åter försöka sova!
/Yegane

1 kommentarer

kickan34

09 Dec 2009 05:20

hm, osis med presenten. men du tror inte han gillar få en till, eftersom den /presenten var bra efterspom han köpt en själv!?Kan heller inte sova , eller ja inte försökt för ja vänt på dygnet.. :/ Kram

Kommentera

Publiceras ej