Vill innan jag börjar, bara säga att den bilden som ni ser på min header, är ca 3 år gammal... det är den vikten jag hade där som jag vill ha nu... Vägde väl runt 48 kg där... Men nu vill jag alltså väga högst 52... Så ni inte tror att jag vill se ut som anorexiabarn.

Men men, gick idag till min konsulent i Östermalm och köpte för andra veckan... har ju två och en halv dag kvar på min första men ville vara ute i god tid. Pappa som är stolt över att jag börjar ta tag i min vikt betalade nästa veckas diet för mig :) Tack pappsen! Bytte också några smaker idag, för morgondagen  och övermorgon... Nämligen banan milkshake, svampsoppa, grönsakssoppa... tyckte inte de var den bästa smaken, specellt bananen var inte god alls. Bytte ut till Kakao (smakar som chokladsmet/Oboy), Vanilj (smakar som vaniljglass), samt kycklingsoppa... hela nästa vecka har jag också dessa smaker. Denna vecka testade jag nästan alla smaker som min konsulten kunde erbjuda... Smakade på: Vanilj, Jordgubb-, Kakao-, Banan milkshake samt  Kyckling-, grönsak-, svampsoppa... Grönsakssoppan tyckte jag var minst god av sopporna och av mjölkdrinckarna var banan värst, jordgubb var okej, men väldigt söt. Min konsulent sålde även mintchoklad och cappuchino, men jag gillar inte ens dessa smaker i vanliga fall, så jag valde att inte ens testa dom.

Glömde säga att min pojkväns mamma också sålde dessa för typ 20 år sedan, var lite roligt tycker jag att höra det, så hon har också testat detta. Får se kanske också blir konsulent för detta vid sidan om, för att tjäna lite extra... Tycker verkar kul, men jag vet inte... har så mkt annat att göra också.

Har inte ätit min lunch än, vilket kommer bli kycklingsoppa, sen vid tio blir det middag då blir det vanilj milkshake... försöker ha ca 5h mellanrum mellan måltiderna, då jag sovar sent på kvällarna.

För övrigt är jag nöjd med CK, den är även testad och godkänd av Karolinska Sjukhuset, rådfrågade även med min läkare innan jag började använda Cambridge Kuren. Men en sammanfattning av allt kanske kommer när jag nått min idealvikt.

Kommentera

Publiceras ej