Hej hej!

Jag är hungriiiiiiiig...

Tycker dock att jag varit sjukt duktig från att hålla mig för alla godheter... Idag hade min mamma köpt mitt absoluta favorit godis till min bror... hon gav det i smyg till honom så jag inte skulle bli sugen, men sen kom min bror å visa det direkt för mig, taskig bror :( Men jag sa ändå nej till en liten bit, trots att min bror tjata om att jag ska smaka...

Mamma fråga senare under dagen om jag ville ha en bit äpple, men nej. Har klarat sex dagar nu och ska inte sabba det. En vecka kvar + 1 dag på min diet.

Ska köpa ett gymkort nästa vecka, eller rättare sagt det är pappa som ska köpa det till mig... Han kommer köpa ett årskort till mig så jag går på gruppträningar och vattengymnastik. Kommer nog testa vattengymnastiken någongång, men jag kommer nog köra BodyPump, Core och ngn slags dans...kommer köra gruppträning minst två gånger i veckan plus simmning två ggr i veckan kommer kännas bra, då kommer jag nog hålla min vikt plus att äta mer nyttigt.

Nu måste jag också tappa fler kilon, vägde mig idag, har bara gått ner 2,1 kg... men min konsulent sa att det går saktare om det inte finns så mkt att ta ifrån. Men jag fortsätter att kämpa, mamma sa idag att jag fått lite smalare ansikte :) hoppas hon menade det och inte sa det bara för att jag ska sluta banta. Men om en vecka är jag fri som en fågel från dieten (om jag gått ner 7 kg, annars blir det en vecka till).

PS. kul att mina läsare ökar för varje dag, ni verkar tycka min viktminskningsperios är intressant, kul...

Kommentera

Publiceras ej