Mår lite dåligt för tillfället ;( Det kommer och går det hära med att må dåligt, sen jag ökade mina depressions tabletter,  men sömnen har blivit mycket bättre! Har lättare för att somna nu för tiden, tack vare ökning. Ibland önskar jag att man aldrig kunde må dåligt. Tänk ett liv där man alltid är glad, alltid mår bra, tycker alltid allt är så himla roligt. Varför har vi inte ett sådant liv? Då tänker många, ja men då kanske vi inte uppskattar allt på samma sätt. Men när man inte kan känna något negativ alls, att man uppskattar allt jämt och ständigt, då finns det ju inget annat heller en uppskattning.

Ibland när jag mår väldigt dåligt och gräver mig in i det, tänker jag alltid vad är det som får mig att må dåligt? Sen inser man att det faktiskt inte är så stort egentligen. Finns ju människor som har det så mycket värre än vad jag har.

Jag måste säga att varje gång jag gjort en tenta och känslan av att bli av med alla böcker, får mig att känna hur mycket jag faktiskt uppskattade att plugga. Jag har insett att plugg är väldigt bra för någon som mår dåligt för då får man tankarna på annat. I övermorgon börjar en nykurs, och en tanke som har snurrat lite i huvudet är "var är alla mina böcker, jag vill plugga, känner mig naken", jag känner att jag måste ha något att hålla på med hela tiden... annars sjunker jag in mig i mina analyserande tankar. Jag vill leva i nuet, inte i tankar. Jag älskar att plugga, det har jag insett, visserligen är det lite kämpigt  men väl när man når resultat kommer det där endorfinkicken, som är så jävla härligt!

Jag ska någongång i framtiden skriva en bok om att "må dåligt och bra" det har jag länge haft i huvudet!

Någonting min älskade pojkvän sa till mig förlänge sedan: "Det är du som har makten över dig själv"

Kommentera

Publiceras ej